Sodni prevodi – kakovost je na prvem mestu

Sodni prevodi so besedila, ki so najpogosteje potrebna za prevajanje spričeval, rojstnih listov in različnih potrdil, kjer je zelo pomembno upoštevati vso ustrezno terminologijo in biti maksimalno natančen. To zmorejo le šolani in izkušeni sodni tolmači, ki imajo obilo izkušenj in so kos vsem izzivom. Potrebujete sodni prevod? Kliknite tukaj.

Ravno zato smo v podjetju Multilingual vzpostavili dolgoročna sodelovanja z izbranimi prevajalci, ki vam vedno zagotovijo najvišji nivo storitev, sodni prevodi so pripravljeni maksimalno natančno, skladno z vsemi dogovori in hkrati tudi po izjemno ugodnih cenah, ki se uvrščajo med najbolj konkurenčne na trgu.

Vsi vaši osebni podatki so na varnem

Poleg kakovosti sodni prevodi zahtevajo tudi maksimalno diskretnost, saj pogosto vsebujejo osebne podatke, ki jih je potrebno varovati skladno z zakonom. Naše komunikacijske poti smo optimizirali do te mere, da je sodni prevod po najkrajši liniji predan izbranemu prevajalcu, ki pa je tudi skladno z našimi internimi pravili dolžan vedno spoštovati in varovati vse poslovne skrivnosti in občutljive podatke.


Sodni prevodi po ugodnih cenah in z zagotovitvijo najvišje kakovosti.

Vedno smo vam na voljo na: 040 817 820 ali info@multilingual.si

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *